Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

RHK évértékelő: fontos az elfogadás a lakosság részéről

Paks-TETT | Az atomerőműből származó, sugárzó hulladékok és elhasznált fűtőelemek, valamint a különböző tevékenységek alkalmával keletkező radioaktív hulladékok szállítása és tárolása idén is nagyfokú biztonság mellett valósulhatott meg. Ez a megállapítás is elhangzott december 18-án, szerdán az a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. évzáró eseményén a pakis Erzsébet Nagyszállóban.

Az új elnök szakember segítségét kívánja igénybe venni

Bátaapáti-TETT | A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás idei munkája szerepelt napirendi pontként a kedden délután Bátaapátiban, a művelődési házban tartott közmeghallgatáson.

Közmeghallgatást tart kedden a társulás Bátaapátiban

Bátaapáti-TETT | Közmeghallgatást tart december 10-én, kedden 17 órai kezdettel a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Bátaapátiban, a Művelődési Házban.

Pakson jártak a TETT-es települések polgármesterei

Paks-TETT | Pakson jártak a TETT társulás településeinek vezetői szeptember 3-án, kedden. A Partner Kft. telephelyén az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az MVM OVIT Zrt. munkatársai fogadták a delegációt.

Megjelent az RHK Kft. legfrissebb hírlevele dupla tartalommal

Paks-TETT | Megjelent az RHK Kft. májusi hírlevele dupla tartalommal. Amiről olvashatnak: Információk többtízezer évre; Az elmúlt éveknél aktívabb munka várható a Nyugat-Mecsekben; Közmeghallgatás Bodán; NRHT Nyílt Nap és Gyermeknap; Külföldi látogatók az RHK Kft.-nél.

Elkészült a XIX. TETT-re Kész Nap eseményeit összefoglaló kisfilm

Bátaapáti-TETT | A TETT kommunikációs csapata az idei esztendőben is kisfilmen örökítette meg a TETT-re Kész Nap legfontosabb eseményeit. A rendezvénynek ezúttal Bátaapáti volt a házigazdája.

Nyolc település küldöttsége jutott friss információkhoz a XIX. TETT-re Kész Napon Bátaapátiban

Bátaapáti-TETT | Legnagyobb éves rendezvényét tartotta pénteken Bátaapátiban a Társadalmi Ellenőrző Társulás. Az immár 19. TETT-re Kész Nap túlmutatott a megyehatáron, hiszen Baranya megye három érintett községe is képviseltette magát.

A tároló is feltárult, nagy sikert aratott a nyílt nap

Bátaapáti-TETT | Nagy sikert aratott a Bátaapátiban szombaton tartott nyílt nap és gyermeknap. A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (RHK) és a Társadalmi Ellen­őrző Tájékoztató Társulás (TETT) rendezvényén már reggel kilenc órától fogadták az érdeklődőket.

Nyílt napot és gyermeknapot tart a TETT és az RHK Kft.

Bátaapáti-TETT | Május negyedikén nyílt napot és gyermeknapot tart Bátaapátiban a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. és a Társadalmi Ellenőrző és Tájékoztató Társulás. A színes programsor helyszíne a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló parkolója, és előzetes regisztrációval lehetőség nyílik a létesítmény felszín alatti tárolókamráinak megtekintésére is.

Idei első tanácskozását tartotta az ellenőrző csoport

Bátaapáti-TETT | Március 29-én megtartotta idei első, negyedéves találkozóját a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Lakossági Ellenőrző Csoportja.