Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

RHK évértékelő: fontos az elfogadás a lakosság részéről

Paks-TETT | Az atomerőműből származó, sugárzó hulladékok és elhasznált fűtőelemek, valamint a különböző tevékenységek alkalmával keletkező radioaktív hulladékok szállítása és tárolása idén is nagyfokú biztonság mellett valósulhatott meg. Ez a megállapítás is elhangzott december 18-án, szerdán az a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. évzáró eseményén a pakis Erzsébet Nagyszállóban.

Pakson jártak a TETT-es települések polgármesterei

Paks-TETT | Pakson jártak a TETT társulás településeinek vezetői szeptember 3-án, kedden. A Partner Kft. telephelyén az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az MVM OVIT Zrt. munkatársai fogadták a delegációt.

Paks II. Atomerőmű: elkezdték a felvonulási épületek kivitelezését

Paks | Június 20-án kezdetét vette a Paks II. Atomerőmű területén az első felvonulási épületek kivitelezése. Az ebből az alkalomból tartott terepbejáráson Süli János miniszter hangsúlyozta, a paksi atomerőmű a garanciája annak, hogy a magyar lakosság és a vállalkozások áramellátása hosszútávon is olcsó, kiszámítható és biztonságos legyen. Atomenergia nélkül nincs olcsó áram, nincs rezsicsökkentés, nincs klímavédelem.

Megjelent az RHK Kft. legfrissebb hírlevele dupla tartalommal

Paks-TETT | Megjelent az RHK Kft. májusi hírlevele dupla tartalommal. Amiről olvashatnak: Információk többtízezer évre; Az elmúlt éveknél aktívabb munka várható a Nyugat-Mecsekben; Közmeghallgatás Bodán; NRHT Nyílt Nap és Gyermeknap; Külföldi látogatók az RHK Kft.-nél.

Átadták Pakson hazánk legnagyobb naperőművét

Paks | Magyarország legnagyobb naperőműve épült meg Pakson, az atomerőmű szomszédságában. A létesítményt március 5-én adták át.

Pakson tartotta évértékelőjét az idén 20 éves RHK Kft.

Paks-TETT | Erős szakmai bázis, óriási kihívások, felelősségteljes megoldások - ezen címszavakkal jellemezhető a 2018-as év a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Nonprofit Kft. számára, amely december 12-én, szerdán Pakson tartotta idei évzáró konferenciáját. A rendezvényen az év legkiemelkedőbb eseményeinek felelevenítésén túl megemlékeztek arról is, hogy kereken húsz esztendeje jött létre a kft. elődje.

Elindult az ország legnagyobb Csináld magad! pályázata

Paks-TETT | Több ezer nevezést vár az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. az idén már harmadik alkalommal meghirdetett országos Alkotó Energia pályázatra, Magyarország legnagyobb DIY (Do it Yourself – Csináld magad!) megmérettetésére. A versenyre az év végéig jelentkezhetnek pályamunkáikkal az érdeklődők.

Pekárik Gézát nevezték ki a Paksi Atomerőmű vezérigazgatójának

Paks | Az atomerőmű mai munkavállalói fórumán Bártfai-Mager Andrea és Süli János miniszterek hangsúlyozták az együttműködés és az atomenergia hazai alkalmazásának fontosságát. A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter a fórumon megköszönte Hamvas István vezérigazgatóként végzett munkáját, és bemutatta a Paksi Atomerőmű új vezetőjét, Pekárik Gézát.

Ösztöndíjprogramot, akadémiát indít a Paks II. Atomerőmű Zrt.

Paks | Ösztöndíjprogramot, Paks II. Akadémiát indít útjára a Paks II. Atomerőmű Zrt., amely az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-vel és felsőoktatási intézményekkel is együttműködési megállapodást köt. Mindezekről sajtótájékoztatón számoltak be a cég vezetői.

Indokolt az új paksi blokkok megépítése

Budapest-Paks | Magyarország energetikai helyzete, az ellátásbiztonsági és a nemzetbiztonsági szempontok is indokolttá teszik Paks II megépítését - hangsúlyozta Süli János, az atomerőmű két új blokkjának megvalósításáért felelős tárca nélküli miniszter újságíróknak hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott az OECD NEA (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet Nukleáris Energia Ügynökség) főigazgatójával.