Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Gránit-díjjal ismerték el a mórágyi tanító TETT-ért végzett munkáját

Mőcsény-Mórágy-TETT | A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás minden évben köszönetet mond azoknak, akik kiemelkedő tevékenységükkel, szerepvállalásukkal hozzájárulnak a sikeres működéséhez. Idén Kardos Zsuzsanna, a Lakossági Ellenőrző Csoport korábbi vezetője vehette át a TETT Gránit-díját példaértékű munkájáért. 

Lakást újítanak fel, színpadot építenek Mórágyon

Mórágy | Értékelték a 2017-es évet és meghatározták az idei feladatokat a képviselő-testület tagjai legutóbbi ülésükön. Glöckner Henrik polgármester elmondta, az idei költségvetés nagyságrendileg nem változik a korábbiakhoz képest. Ennek megfelelően próbálták meg felállítani az elvégzendő feladatok fontossági sorrendjét, ami még változhat az év folyamán, ha új helyzetek adódnak, új pályázati lehetőségek nyílnak meg.

Összefogott a falu, pirosba öltöztek egy napra Mórágyon

Mórágy | Ahogyan 2012 óta minden évben, úgy idén is csatlakozott az Összetartás Mórágyért Egyesület a Szemem Fénye Alapítvány által hirdetett Öltözz Pirosba felhíváshoz. De nem ez volt az egyesület egyetlen februári megmozdulása, farsangi bált is szerveztek.

Összekapcsolták a reformációt az atomenergia hasznosításával

Mórágy-TETT | A reformáció és az atomenergia volt a témája január 20-án, szombaton Mórágyon a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás települései képviselőinek jelenlétében lebonyolított programnak. Az eseményről szóló tudósítás végén megtekinthetik a TETT munkatársai által készített videót is.

Megtartóereje lehet az új mórágyi focipályának – videó az avatóról

Mórágy | Mint arról már beszámoltunk, november 18-án birtokba vehették a mórágyiak a község új műfüves focipályáját. Az avatóünnepségen Glöckner Henrik kiemelte: megtartóereje van ennek a létesítménynek, az önfeledt időtöltés, a szórakozás helyszínét jelenti majd a fiatal korosztálynak. A falu polgármestere Gellei Imrével és Süli Jánossal közösen vágta át a nemzeti színű szalagot. Az eseményről kisfilmet is készítettünk.

Régi álom valósult meg, műfüves focipályát avattak Mórágyon

Mórágy | A november 18-ai avatóünnepség után nagy örömmel vették birtokukba a focit kedvelők az új mórágyi kis méretű műfüves pályát. A nemzeti színű szalagot Süli János, Gellei Imre és Glöckner Henrik vágta át szombaton délelőtt.

VIDEÓ A FERGETEGES MÓRÁGYI GRÁNIT FESZTIVÁLRÓL

Mórágy | Mint már korábbi cikkünk és képgalériánk is bizonyította, idén is nagy sikert aratott az augusztus első hétvégéjén megrendezett Gránit Fesztivál. Mórágy legnagyobb volumenű rendezvényét természetesen videó felvételen is megörökíttette a TETT kommunikációs csapata. Ezt tesszük most közzé.

Fergetegesen jól sikerült az idei Mórágyi Gránit Fesztivál

Mórágy | Idén is nagy sikert aratott az augusztus első hétvégéjén megrendezett Gránit Fesztivál. Mórágy legnagyobb volumenű rendezvényén természetesen a két testvértelepülés, Bajmok és Fél is képviseltette magát.

Ifjú tehetségeket is láthatott a közönség az emlékkoncerteken

Bátaapáti-Mórágy | Idén is koncertekkel emlékeztek szülőfalujában és Mórágyon az 1910-ben Bátaapátiban született világhírű hárfaművészre, Rohmann Henrikre.

Összefoglaló kisfilm a 17. TETT-re Kész Napról

Bátaapáti-Mórágy | Elkészült a kisfilm a nemrégiben megrendezett 17. TETT-re Kész Napról, amely különlegesnek számított a sorban, hiszen húszéves jubileumot is ünnepeltek.