Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Lovas felvonulás és labdarúgás is színesítette a cikói majálist

Cikó | Második alkalommal rendezték meg Cikón a Focis-lovas Majálist. Kedvezett az időjárás is, a szervezők ragyogó napsütésben bonyolíthatták le a programokat a festői környezetben fekvő sportpályánál.

Díszpolgári címeket adtak át Cikón

Cikó | Ünnepi testületi ülés keretében adták át nemrég a cikói díszpolgári címeket, amelyeket immár harmadik éve ítél oda az arra érdemeseknek a település önkormányzata.

Felavatták az új helyre költözött cikói könyvtárat

Cikó | Múlt pénteken ünnepélyes keretek között adták át az új helyre költözött cikói könyvtárat. Pályázati, valamint TETT-támogatásnak is köszönhetően kerülhetett méltó körülmények közé a könyvállomány, amelynek eddig a művelődési ház alagsora adott otthont. A probléma az volt, hogy a régi helyet többször is elöntötte a víz.

Német hagyományaikat idézték fel a cikói diákok

Cikó | Hagyományos német nemzetiségi napjukat tartották november 16-án, pénteken a Cikói Perczel Mór Általános Iskola diákjai és pedagógusai. Hernerné Szőts Hajnalka intézményvezető elmondta, hogy az egész hetet a rendezvénynek szentelték.

Tizennyolcadik alkalommal tartottak TETT-re Kész Napot

Cikó-Mőcsény-TETT | Kardos Zsuzsanna, a Lakossági Ellenőrző Csoport korábbi vezetője kapta idén a Gránit díjat, amelyet a XVIII. TETT-re Kész Napon vehetett át. A rendezvényen a Társulás és az RHK Nkft. munkájáról, terveiről hallhattak az érdeklődők beszámolókat, így többek között arról is, hogy a legmagasabb fokú biztonság mellett a kamrák helykihasználását növelik az NRHT-ban.

Szüreti felvonulás és kettős jubileum Cikón (videó+galéria)

Cikó | Együtt ünnepelték a szüretet, a cikói templom fennállásának 250. évfordulóját, majd megújították testvértelepülési kapcsolatukat Cikó és a német Dautphetal vezetői és lakói szeptember utolsó és október első napján.

Offroad modellautók motorzaja vonzotta az érdeklődőket Cikóra

Cikó | Modellautók rótták a köröket nemrégiben az OMG Hungary Cikó határában kialakított versenypályáján. A IX. Tarbiring Kupa az első verseny volt a terepen.

Balázs Pali koncerttel fűszerezték a cikói falunapot (videó)

Cikó | Színes programokkal, egész napos autómodell versennyel összekötve, Balázs Pali koncerttel fűszerezve tartották meg a falunapot a júliust záró hétvégén Cikón.

Új busz és játszótéri játékok érkeztek hétfőn Cikóra

Cikó | Új szabadtéri játékokkal és egy kisbusszal is gyarapodott Cikó július 10-én. Előbbieket testvértelepülésüktől kapták ajándékba, utóbbit a TETT támogatásával szerezték be, mert a régiek megérettek már a cserére.

Megújult a Táncsics utca egy része Cikón

Cikó | Befejezték a Táncsics Mihály utca felső szakaszának felújítását.