Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Az új elnök szakember segítségét kívánja igénybe venni

Bátaapáti-TETT | A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás idei munkája szerepelt napirendi pontként a kedden délután Bátaapátiban, a művelődési házban tartott közmeghallgatáson.

Közmeghallgatást tart kedden a társulás Bátaapátiban

Bátaapáti-TETT | Közmeghallgatást tart december 10-én, kedden 17 órai kezdettel a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Bátaapátiban, a Művelődési Házban.

A napi dózisteljesítmények az NRHT-nál 2019 júniusában

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2019 júniusában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

Elkészült a XIX. TETT-re Kész Nap eseményeit összefoglaló kisfilm

Bátaapáti-TETT | A TETT kommunikációs csapata az idei esztendőben is kisfilmen örökítette meg a TETT-re Kész Nap legfontosabb eseményeit. A rendezvénynek ezúttal Bátaapáti volt a házigazdája.

Nyolc település küldöttsége jutott friss információkhoz a XIX. TETT-re Kész Napon Bátaapátiban

Bátaapáti-TETT | Legnagyobb éves rendezvényét tartotta pénteken Bátaapátiban a Társadalmi Ellenőrző Társulás. Az immár 19. TETT-re Kész Nap túlmutatott a megyehatáron, hiszen Baranya megye három érintett községe is képviseltette magát.

A tároló is feltárult, nagy sikert aratott a nyílt nap

Bátaapáti-TETT | Nagy sikert aratott a Bátaapátiban szombaton tartott nyílt nap és gyermeknap. A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (RHK) és a Társadalmi Ellen­őrző Tájékoztató Társulás (TETT) rendezvényén már reggel kilenc órától fogadták az érdeklődőket.

Nyílt napot és gyermeknapot tart a TETT és az RHK Kft.

Bátaapáti-TETT | Május negyedikén nyílt napot és gyermeknapot tart Bátaapátiban a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. és a Társadalmi Ellenőrző és Tájékoztató Társulás. A színes programsor helyszíne a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló parkolója, és előzetes regisztrációval lehetőség nyílik a létesítmény felszín alatti tárolókamráinak megtekintésére is.

Idei első tanácskozását tartotta az ellenőrző csoport

Bátaapáti-TETT | Március 29-én megtartotta idei első, negyedéves találkozóját a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Lakossági Ellenőrző Csoportja.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2018 NOVEMBERÉBEN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2018 novemberében. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

Maradéktalanul eleget tett a TETT a kötelezettségeinek

Bátaapáti-TETT | Ma tartotta évzáró ülését a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás. Darabos Józsefné elnök, a házigazda Bátaapáti polgármesterének beszámolója szerint a szervezet minden szerződésben vállalt szakmai feladatát teljesítette, és a lakossági tájékoztatásnak is maradéktalanul eleget tett 2018-ban is, az eddig rendelkezésükre álló pénzből jól gazdálkodtak.